Speciale Behandelingen

Botox behandelingen per zone

Botox is de bekendere naam van het eiwit Botuline Toxine type A dat in de natuur voorkomt. Een botox behandeling wordt bij Skincare Sandra uitgevoerd door cosmetisch arts Drs. R. Thijssen.
Het wordt gebruikt om de spiertjes die verantwoordelijk zijn voor fronsen en de spiertjes rondom de ogen langdurig te ontspannen. Hierdoor zijn de rimpel vormende bewegingen niet meer mogelijk. Dit effect is na enige uren tot dagen zichtbaar en houdt circa vier maanden aan. De rimpel die door het herhaaldelijk aanspannen van de spier is ontstaan, verdwijnt geheel of (bij langer bestaande, diepe huidbeschadiging) grotendeels.
Indien gewenst kan de behandeling na enkele maanden worden herhaald, waarna het resultaat veelal langer zichtbaar blijft.
Locaties en gebruik;
Kraaienpootjes, voorhoofd- en fronsrimpels, naar beneden trekkende mondhoeken, “gummy smile”, wenkbrauwlift, overmatig transpireren van oksels / handpalmen en bij migraine.
Resultaat na eerste behandeling circa vier maanden zichtbaar.

Botox behandelingen per zone is € 160,00

Make-up van Jane Iredale

De mooiste make-up is een gezonde huid! De producten van Jane Iredale vullen je huidverzorging aan. Deze make-up is een nieuwe technologie en beter dan traditionele make-up. Plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingsspecialisten bevelen haar graag aan.

Ontstekingswerend
Jane Iredale gebruikt titaniumdioxide en zinkoxide in haar producten. Deze hebben ontstekingswerende eigenschappen en helpen erytheem (roodheid) te kalmeren. Zinkoxide is ook antibacterieel.
Vrij van schadelijke stoffen
Allergieën en gevoeligheden worden doorgaans opgewekt door substanties die huidirritatie veroorzaken. Reacties komen vooral voor bij een huid die op de een of andere manier beschadigd is door bijvoorbeeld een verzwakt immuunsysteem, zonbeschadiging, chemische peelings, laserbehandeling enz. De producten van Jane Iredale bevatten geen parfum, alcohol, chemische kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Deze vier stoffen vormen de top drie van stoffen die de huid gevoelig maken.
Zonbeschermingsfactor en waterbestendig
In haar producten gebruikt Jane Iredale mineralen die bestaan uit titaniumdioxide en zinkoxide en geven daardoor onmiddellijk, breed spectrum zonbescherming zonder chemicaliën. Bovendien zijn de producten waterbestendig.
Snelle, lichte dekking
Met een penseel of een sponsje brengen we een dekking aan waarvoor we vroeger drie producten nodig hadden. Je krijgt dan een transparant en gaaf resultaat. De make-up voelt licht aan.
Verstopping- en olievrij
In de make-up zitten kristallen. Onder de microscoop lijken dit schubben. Ze vormen een filter dat zorgt dat je huid normaal kan functioneren. De mineralen verstoppen je huid niet. De huid van onze klanten met acne verbeterde aanzienlijk sinds zij de make-up van Jane Iredale gebruiken. De enige oliën die Jane Iredale in haar formules heeft, zitten in producten die de huid helpen verzorgen, zoals in concealer voor onder de ogen en de lipverzorging.
Door het micronisatieproces dat onze minerale korrels ondergaan, binden ze bij het aanbrengen. Wanneer deze aangebracht worden op een zuivere, gehydrateerde huid, overwint de oppervlaktespanning die gecreëerd wordt en blijven de mineralen op de huid zitten. Hierdoor loopt de make-up niet uit, blijft hij mooi zitten, gaat hij niet in de plooitjes zitten en kan hij enkel verwijderd worden met een reinigingsproduct.
ONZE PRODUCTEN WORDEN NIET GETEST OP DIEREN

Bruidsmake-up inclusief proefmake-up aanbrengen is € 75,00
Feest make-up aanbrengen is € 40,00